Ons team

Sander Schreve
Directeur / erkend risicoadviseur   

  

De carrière van Sander is in 1999 gestart bij de verzekeringsmaatschappij Nationale-Nederlanden in Den Haag. Bij Nationale-Nederlanden hield Sander zich bezig met zakelijke verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid en construction allrisk. In 2002 heeft Sander de overstap gemaakt naar het vak van onafhankelijk assurantieadviseur. Inmiddels heeft Sander dan ook een zeer ruime ervaring met het adviseren van bedrijven en particulieren op het gebied van risicomanagement (erkend risicoadviseur Avans) en verzekeringen. De afgelopen jaren heeft Sander zich verder gespecialiseerd in de advisering van expats en Engelstalige ondernemingen. In zijn vrije tijd onderneemt Sander graag leuke activiteiten met zijn gezin of is hij te vinden langs het voetbalveld bij een training of wedstrijd van één van zijn drie zonen.
 

Ben Beekman
Office Manager               Ben is zijn loopbaan begonnen in 1973 en heeft het vak als verzekeringsadviseur geleerd bij een vooraanstaande makelaar in Assurantiën in Amsterdam. Na 14 jaar stapte hij over naar een relatief klein kantoor en leverde gedurende 25 jaar een belangrijke bijdrage aan de groei en de ontwikkeling van dit bedrijf. Veel ervaring is de afgelopen 40 jaar opgedaan in de advisering van bedrijven en ondernemers op het gebied van schadeverzekeringen. Ben geniet van het leven en heeft al veel van de wereld gezien. Ook heeft Ben veel mensen met schulden geholpen als vrijwilliger.
 

Mumtaz Bhawanie

Commerciële medewerkster binnendienst           Mumtaz is in 2015 begonnen met de opleiding bank- en verzekeringswezen aan het ROC in Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft zij ervaring mogen opdoen binnen zowel de bankwereld als bij verzekeringsmaatschappijen. In 2018 heeft zij haar studie afgerond en is haar carrière begonnen als administratieve medewerkster bij een grote verzekeraar. Daarna heeft zij als adviseur dagelijkste bankzaken nog verschillende werkzaamheden uitgevoerd bij een bank. Omdat Mumtaz zich graag bezighoudt met het adviseren van klanten, heeft zij ervoor gekozen om bij ons kantoor te gaan werken. Mumtaz is gek op eten, dus koken vindt zij super leuk. Daarnaast is zij altijd wel bezig met haar uiterlijk en heeft dan ook veel belangstelling voor de cosmetica branche.

 

Informatie aanvragen