Ons team

Sander Schreve
Directeur / erkend risicoadviseur   

  

De carrière van Sander is in 1999 gestart bij de verzekeringsmaatschappij Nationale-Nederlanden in Den Haag. Bij Nationale-Nederlanden hield Sander zich bezig met zakelijke verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid en construction allrisk. In 2002 heeft Sander de overstap gemaakt naar het vak van onafhankelijk assurantieadviseur. Inmiddels heeft Sander dan ook een zeer ruime ervaring met het adviseren van bedrijven en particulieren op het gebied van risicomanagement (erkend risicoadviseur Avans) en verzekeringen. De afgelopen jaren heeft Sander zich verder gespecialiseerd in de advisering van expats en Engelstalige ondernemingen. In zijn vrije tijd onderneemt Sander graag leuke activiteiten met zijn gezin of is hij te vinden langs het voetbalveld bij een training of wedstrijd van één van zijn drie zonen.
 

Ben Beekman
Office Manager               Ben is zijn loopbaan begonnen in 1973 en heeft het vak als verzekeringsadviseur geleerd bij een vooraanstaande makelaar in Assurantiën in Amsterdam. Na 14 jaar stapte hij over naar een relatief klein kantoor en leverde gedurende 25 jaar een belangrijke bijdrage aan de groei en de ontwikkeling van dit bedrijf. Veel ervaring is de afgelopen 40 jaar opgedaan in de advisering van bedrijven en ondernemers op het gebied van schadeverzekeringen. Ben geniet van het leven en heeft al veel van de wereld gezien. Ook heeft Ben veel mensen met schulden geholpen als vrijwilliger.


Dana Vermeulen
Adviseur binnendienst Dana is sinds maart 2018 actief binnen de verzekeringbranche. Ze heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote verzekeraars als schadebehandelaar en adviseur op het gebied van particuliere verzekeringen. Dana is dan ook het eerste aanspreekpunt voor de particuliere klanten. In haar vrije tijd houdt Dana zich graag bezig met koken en bakken. Daarnaast doet ze aan fitness en kickbocksen. Ze kijkt ook regelmatig naar voetbal en bezoekt graag wedstrijden.
 

Informatie aanvragen